Tapiterul casei tale iti ofera servicii de retapitat, remediat sau reconditionat canapele si fotolii din piele sau stofa, scaune de casa si birou, tabureti si mobilier vechi.

Retapitare sau reconditionare

Cele mai dese cazuri in care se solicita servicii de retapitare sau reconditionare sunt atunci cand canapeaua sau fotoliul din piele si-a pierdut din culoarea originala sau este foarte zgariata din cauza diferitelor accesorii pe care le purtam in vestimentatie.
  • Este posibil ca pe material sa cada substante care pateaza si nu mai pot fi indepartate;
  • Cusaturi vechi care au cedat;
  • Pernele de pe sezut sau lasat foarte rau iar canapeaua sau fotoliul nu mai este confortabil;
  • Doriti inlocuirea materialului cu stofa sau piele;
In oricare din aceste situatii se poate opta pentru retapitarea partiala a meterialului sau in functie de uzura lui, chiar si integrala. Repararile sau schimbarile partiale de material nu se vor putea observa deoarece se vor folosii materiale identice si tehnici profesionale pentru uniformizarea acestora.

Cum lucram?

Reconditionam orice tip de mobilier de la canapele din piele ecologica, piele naturala, stofa, panza, coltare, canapele fixe sau extensibile, fotolii si scaune. In primul rand e bine de stiut ca sistemul de lucru nu difera in functie de materialul folosit, fie ca este vorba de piele sau stofa. Se incepe prin desfacerea tapiteriei si husei pentru a obtine tiparul cu dimensiunile originale, dupa care se croieste din materialul ales, husa noua pentru mobilier. Inainte de asezarea acestora se intareste scheletul, se vor schimba buretii pernelor ca in final sa putem imbraca mobilierul in noua tapiterie.

______________________________________________________________________________________________________

 

______________________________________________________________________________________________________

Costuri?

Costurile de reparare sau retapitare vor fi foarte mici in comparatie cu pretul mobilierului atunci cand era nou. Veti obtine un produs nou intr-un timp foarte scurt si la preturi foarte avantajoase deoarece materialele folosite de noi sunt aduse din import in cantitati mari, acest lucru permitand sa obtinem un pret mai mic.

Consultanta gratuita

Va oferim consultanta gratuita si evaluare a serviciilor de care aveti nevoie pentru a cunoaste exact care sunt posibilitatile de reparare si reconditionare a mobilierului

Transportul mobilierului

Transportul este ultimul lucru la care ar trebui sa ne gandim atunci cand solicitam serviciile unui tapiter. Acesta poate fi asigurat de catre noi contracost sau poate fi asigurat de catre client.